Jangan rendahkan maruah ANDA demi sesuatu yg belum tentu baik untuk kita

11:18:00 PM

assalamualaikum Pictures, Images and Photos 

Awak ! Hai ! Assalamualaikum !!
huahahaha !! saya tiru tagline awak , best sangat ..
hahahahaha !!


hamboiiy ! kuat nye awak gelak ! kan tersembur gigi palsu tuh , sape nak kutip hah ??
kan tak pasal2 semua orang lari lintang pukang .

ok laa .. sebenar nyaa kemalasan nak update blog dah melanda diri !!
seriously lepas seminggu taa update .. terus hilang mood !!

tersesat kat jalan mana entah !

huh ! malas laa nak citer pasal tu .
sebenarnya kan ..
alahai ,, fafa lalui salah satu benda yg paling fafa mencikk sangat-sangat
alahai .. sy kena fitnah !! oh no oh no .. !!
err ,, bukan laa fitnah tapi salah faham ,, kuang- kuang-kuang
nak tau citer dia camner ??
manyak panjang whoaa .. sure letih nye !!

firstly fafa nak cakap .. sebelum nak serang/marah or anything ,,
korang wajib siasat dulu . WAJIB eh !!

so macam ni

tp .. alaa .. malu lerr ..
 cenggini ..
masa duduk rancak chatting ng kengkawan ,,
geLak sakan masa uh !!

tiba-tiba .. sorang budak lelaki ni datang laa kat fafa sambl tangan dia pegang kertas ..
pastu dye cakap : erm ,, fatin ni surat blablabla bagi kat kau ,,

pastu an .. fafa heran bin ajaib laa kan ,,
naperr pulak macam tu ..
 naperr mamatt mereng tuh tetiba pulak meroyan macam mak nenek nak bagi surat kat aku ..
 gilerr ke haperr dia ni ..

pastu .. baca punya baca .. rupa-rupa nya dia salah paham .. sebenarnya ,, bukan fafa yg hntr LOVE letter tu kat dia .. cuma nama kami sama ,, [ ANIS ] ,, dasyat2 . signature p0n nak sama tau .. isi kndungan dia macam ni ..

budak p0mpuan tu antar .. :::::

Anis kian berada di pahang sebab melanjutkan pelajaran ke mrsm .. anis ingin awak tahu betapa besar nya cinta anis kat awak .. anis harap awk terima cinta anis ..
lebih kurang macam tu ..
oh my ... rendah nyerr maruah ko !!
setakat mamat poyo tu .. bersepah banyak .. hurm tak yah d0k pikir laa pasal tu ..
JODOH , PERTEMUAN semua di tangan ALLAH ..
so pasal mende yang kita tak tahu lagi tak payah laa duk terhegeh-hegeh ..

ekeekkeeke .. sorry dik .. seriously akak tak pernah tulis macam tu ..

so mamat tu balas macam kat bawah ni ..
hah .. meh sini nak bagitau .. kejam gilerr ayat dye .. eh ! dia ingt org lain tak der perasaan ker ??

Aku kian berada di thailand untuk kawin lari dengn aweks aku ,,
aku benci kau sebab kau bodoh and muka kau macam lubang jamban and macam macam lagi .. and blablabla ..

err .. lebih kurang maca tu laa ayat dia ..
tak beradab langsung ,, lubang jamban kau cakap ??
haishh ,, tak tau laa fafa dengan manusia macam ni

https://lh5.googleusercontent.com/-L6nrdnnsGeA/TW5W1JMiDMI/AAAAAAAAAUs/URyvokoxCMI/break_heart.jpg
mesti adik kecewa macam teddy kiut kat atas tu kan ??
kesian budak tu .. erm .. tapi kan ,, kan ,, kan ,,
fafa rasa dye tak pat0t rendahkan maruah dia semata-mata nak hantar LOVE LETTER kat mamat tu .. ish3 kesian ..

tak pasal-pasal kena sembur ngan ayat pedas yang tak berapa sopan tu ..

sedar tak sedar fafa rasa macam nak nangis pulak .. rasa macam CINTA fafa pulak yg tak terbalas ,, ditolak , di hina macam tu sekali .. huhuuhuhu .. sedih sedih ..

h0pe budak tu tak putus asa and terus belajar .
ekk eleehh .. perr hal nak ingat kat orang yg benci kita ,, tak ke bodah + toLol = sakit jiwa masuk hospital tanjung rambutan jadi nyaa ,,
so aperr yang perlu kita buat .. firstly : jangan fikir pasal CINTA2 ni ..buat serabut berbelit usus perut je kalau putus CINTA ,, betol tak ??

socondly .. : belajar dik ,, awak tu jauh lagi perjalanan ..
PMR pon tak lepas lagi dik ..

so lupakan laa mamat yang adik SUKA + CINTA = jadi meroyan tu ..

okey .. tu jer nasihat akak @ fafa kat adik form 1 ni ..
F1 lagi .. hatoiy ..

so .. renung-renung kan lah yerr ..


Salam Sayang Fafa ..

You Might Also Like

0 Commentor(s)

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD