Freebies : Live Preview Website

9:10:00 PM

Assalamualaikum :)





Assalamualaikum. Live preview website ni untuk memudahkan korang mengedit blog. Hanya untuk HTML je. Tu yang fafa tah lah. So, lepas ni, tak yah la susah-susah preview blog, reload ke hape. Buang masa. Baikkorang edit kat sini je, copy dan paste terus kat blog. So, good luck mengedit blog.

1. Padam code yang dah ada kat website tu
2. Copy dan paste code anda di tempat yang disediakan di website tu.


- Paste code kat kotak biru, result dikotak putih

- Paste code di kotak kanan, result di kotak kiri.

- Paste code dalam kotak besar tu, click preview.

- Paste code dalam kotak atas, result kat kotak bawah.

- Paste code dalam kotak tu, then click Generate Page.

- Paste code dalam kotak atas ( kecil ), result kat kotak bawah.

- Paste dalam kotak, click See The Results.

Assalamualaikum
Blog Author : FafaKyraa

You Might Also Like

0 Commentor(s)

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD