Alhamdulillah. Percubaan kali pertama buat doodle

7:57:00 AM

Assalamualaikum and hello korang. Wassup ? Iman sihat ? XD

Yeayy ! Alhamdulillah ada gak masa nak buat doodle ni. Sebenarnya ni bukan la kali pertama buat doodle. Tak ingat kali ke berapa. Dulu ada gak buat satu. Buruk k. Buruk sangat. Yang ni tak tahu ok ke tak tapi Alhamdulillah ada la improvement sikit daripada dulu. Hahaha... So, ni la doodle buruk tu. Takpe la, kita ni tangan tak kreatif langsung. Tapi happy gak boleh buat sendiri XD Asyiktengok orang lain je. Jealous kitaaa.



Lol, fafa saja je letak copyright tu. Jangan la ketawa kuat-kuat okay. Malu. Wuhuuu. Mana ada orang nak curi T.T

P/s : Don't forget to leave your comment about this doodle. Jom jadi juri tak bertauliah sikit. Sekali-sekala okay XD


Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

8 Commentor(s)

  1. Waalaikumsalam dik Fafa...comel doodle yang adik buat tu...suka akak tengok..nak satu...bolehhh....hehe...

    ReplyDelete
  2. @Mardiah Diana Hihihi, ambil la kak, Insya Allah nanti saya try buat freebies. Mana tahu ada gak orang yang suka. Amboi kitaaa XD

    ReplyDelete
  3. cantik juga... baguslah ada improvement.. terus berusaha ya :)

    ReplyDelete
  4. wah pandainya...ok la tu kan..pndai la juga...good luck!!

    ReplyDelete
  5. @Deeian. Hahaha, bangga diri tadi tu. Takde lah cantik sangat. Thanks ya XD

    ReplyDelete
  6. @eRzA Haha. Tak pandai pun. Thanks. Good Luck jugak kay XD

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD