Dejavu, Keluarkan roh dari badan etc etc

5:08:00 PM



Yes, assalamualaikum and hello semua XD 

Tak tahu nak letak tittle apa actually. Semalam, dalam pukul 1.00 am lebih camtu, fafa belum tidur lagi. Rasa tak nak tutup mata and seriously tak ngantuk lagi. So, i decide nak bukak blog faveret jap guna phone. Then, scroll entry-entry lama jumpa ah satu entry yang seram bila baca waktu tengah malam. Warghhhh -.-

Korang pernah tak bila tidur then mimpi jatuh tangga, gaung and whatsoever then korang terus terjaga dari tidur ? Or sometimes rasa macam kena tindih ?

And yes, apa yang fafa baca semalam memang creepy. It's about dejavu, Lucid dream, err, banyak lagi lah. 

Pernah tak korang rasa macam tak boleh gerakkan badan masa kena tindih ? Well, macam ada orang duduk atas badan, tapi sebenarnya takde orang pun. Nak bercakap pun tak boleh. Then, satu malam tu, korang syok tidur then tetibe rasa nak minum air, masa bangun tu korang nampak diri korang tengah tidur. Whoaaa.. Creepy habis. -.-
 
Sebenarnya, benda macam ni dikenali sebagai Keluar dari badan dalam bentuk 'roh'. ianya terbahagi kepada dua iaitu Astral Projection dan Out of Body Experience.

Sebenarnya tak tahu lah betul ke tak. Tapi bila baca satu entry di BLOG NI asyik angguk-angguk je mengiyakan apa yang fafa baca. Creepy oh. Dari satu komen ke satu komen fafa baca. Satu pun tak terlepas. And you know what ? Malam tu memang tak boleh tidur langsung sampai menggigil bila teringat apa yang fafa baca. Last last dalam pukul 4 baru boleh tidur. So mengganggu. 

Ada satu lagi, dejavu. Korang pernah tak alami situasi yang korang rasa ' eh! aku macam pernah pergi sini ah. Macam dah terjadi benda macam ni ' Tapi korang tak boleh recall. Fafa pernah. Banyak kali gak ah.

And, this one, fafa pernah create mimpi sendiri. Actually, macam sambung mimpi. Tengah tidur then tetibe tersedar. Rasa mengantuk and kebetulan mimpi tu macam best je, macam best je, rasa nak sambung balik. Wahaha.. Memang masa tu main-main je. Tak tahu pulak fafa memang betul-betul boleh sambung mimpi tu balik. Akhirnya, layan je mimpi tu. Hahaha XD don't dare to do this again. Masa tu memang tak tahu apa-apa -.-

So, lastly, memang baca benda macam ni best tapi hati-hati takut terpesong akidah. And kalau boleh, fafa memang taknak alami semua ni. Walaupun pernah sekali dua. Cukup lah masa tu. So creepy. Bangun-bangun tak boleh gerak. Baca ayat Kursi baru rasa lega and boleh gerakkan badan. Dah sah-sah ah nangis. Wuhuhu XD

Korang baca sini. Memang interesting gak ah XD
Don't forget to drop your comment. Fafa tak pernah cuba keluarkan roh or apa-apa lah. Dan, memang tak akan buat. So, kalau ada pengalaman macam ni, feel free to share XD

Assalamualaikum
Blog Author : FafaKyraa

You Might Also Like

4 Commentor(s)

  1. Perghh.. So creepy. Nk baca tpi takut. Yg bab deja vu tu mmg selau kena.

    ReplyDelete
  2. Pernah jugak yg macm mimpi nak jatuh or kena langgar then tibe mcm tersedar..yg mcm kena tindih pun pernah..mimpi member terjun dr atas then hempap diri..time tu mmg xboleh gerak la..

    ReplyDelete
  3. @Misz NE yup. betul-II. fafa pun banyak kali gak kena camtu.

    ReplyDelete
  4. @Nur Amalina Maisarah yang masa kena tindih tu nasib baik tak nampak apa-apa yg pelik XD

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD