Review 2# - Awan Serabut

5:51:00 PM

Assalamualaikum and hello korang. Wassup ? Iman sihat ? XD


Haaaa. Blog kali ni ialah blog Awan Serabut. First of all, blog Awan Serabut ni bertemakan Pink dan Purple. My favourite colour actually. Duh takde orang tanya. T.T

Ok ok. Blog Awan Serabut ni penuh dengan entry daily life, contest dan GA. Eh tutorial pun ada gak okay. Dia menggunakan denim template. Sep ! Kita geng. Dia ni muda lagi dah ada blog.

Komen tenteng blog :

Blog ni kena ada blog archive. Blog archive ni ialah entry kita yang lelama. Yang dulu-dulu punya. Kalau orang nak tengok entry lama senang. Boleh cari dekat situ. Sidebar pun tak serabut. Okay je. Simple. Sedap je mata tengok. Comment kena buat 'awaiting moderation' okay XD Buang jugak word verification tu. Ada tuto. And lastly, fafa rasa kena ada platform untuk bloggers nak tinggalkan jejak selain di comment. Macam shoubox ke, cbox ke. Takpun buat ask.fm macam fafa weeeee XD

Ok. Till here. Asif ye kalau ada khilaf and ada yang terasa. Tetapkan hati kita berblogging ni nak happy happy. Ambik kritikans as something yang positive okay XD
P/s : Do follow my twitter acc --> @AnisSyakira__

Okay. Syukran. Ma'assalamah wa Ilalliqa' bloggers XD

Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

5 Commentor(s)

  1. follow sini...jom follow cik anis pulak ^^

    ReplyDelete
  2. bestnya ade org wut review blog kan...at least leh tau ape kurang ape lebih blog kt... =)

    ReplyDelete
  3. bestnya ade org wut review blog kan...at least leh tau ape kurang ape lebih blog kt... =)

    ReplyDelete
  4. @Cik Anis okay cik anis, fafa dah singgah

    @Erza Japar insya Allah lenkali kita buat segmen review pulak XD

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD