Tutorial : Letak ask.fm dalam blog

9:34:00 PM

https://pbs.twimg.com/media/BZ93BV6IMAA4LVs.jpg:large

Assalamualaikum and hello korang. Wassup ? Iman sihat ? XD

Requested tutorial


Yeahhh ! Last tutorial untuk hari ni T.T Semua tepuk tangan. Tak payah dah la korang nak tengok tutorial bersepah dekat dashboard korang XD Orang dah request kan. Takkan nak duduk diam je.

Yang ni cara biasa. Nanti fafa buat yang nak cantikkan ask.fm tu. Okay jum tuto XD

1. Pergi ke Ask.FM : Sini 
2. Login Ke Account korang
3. Settings > Widget 
4. Pilih size dan Colour. Korang pandai-II la pilih saiz dan warna okey XD
 
5. Copy Code 
Cara letak dalam blog :
1. Dashboard > Layout > HTML/JavaScript
2. Pastekan code tadi yang korang copy tadi
3. Save !

P/s : Do follow my twitter --> @AnisSyakira__
Feel free to request tutorials in my ask fm.

*kepada yang suruh buat freebies reply to comment tu, nanti-nanti lah dulu okay XD hehehehe

Okay. Syukran. Ma'assalamah wa Ilalliqa' bloggers XD


Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

0 Commentor(s)

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD