hiatus

3:02:00 PM

Assalamualaikum readers.

Lately i'm not in mood to write.

Banyak dah aku tulis untuk post dalam blog. Tapi semuanya end up masuk draft.

Aku berpegang kepada ayat ni "Something is better left unsaid"

Takke?

Tak best jugak kalau asyik nak reveal semua secret dekat blog.

HAHA!

Yeye je aku taknak bagitau last last semua benda aku luah dekat sini. Em aku luah pun bukan semua. Sikit je. Kah! Sekarang, dah takde mood nak menulis balik. Rasa macam worthless je seriously Y.Y

But, don't worry. This is just a temporary hiatus. At least for now. I'm looking forward to write my new entry soon insya Allah.

Doakan gua rajin menulis dan memerah otak yaww! XD


Okay. Syukran. Adieu. Ma'assalamah wa Ilalliqa' hamba hamba Allah sekalian.
Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

0 Commentor(s)

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD