Liebster Award by Xennov

10:25:00 PM


Assalamualaikum readers. Wassup ? Iman macam mana ? Sihat tak dia ? Alhamdulillah kita masih lagi bernafas hari ini. Maka nikmat Tuhan yang mana satu yang kamu dustakan ? [ 55:42 ]

 
 
Walaupun dah banyak tahun berblogging tapi serious tak pernah join benda ni. Kalau salah dekat memana tolong betulkan hahaha tajuk ke ayat ke cara ke hapaperjela. Papepun tak salah kalau nak try kan? Okay saya newbie T.T
 
 Soalan dari Nerd Skater :

 Kalau anda suka sesorang , apa yang akan anda buat untuk cover dari dia perasan perasaan anda itu ?
 
Mana pernah suka sesorang. haha ok tipu sebab suka tu fitrah kot. Takke? Senang je. Buat buat takde perasaan. --" Jadi dia tak mudah perasan la T.T Dalam bab bab perasan ni perempuan je major haha jkjk

 Anda seorang yang funny or caring ? or both ? Jelaskan sekali macam mana tuh .

Funny tak sangat. Tapi orang selalu je gelak. Tak tahu la gelak pasaipa T.T Caring? Boleh la sikit sikit. Hajat dihati nak je ulas panjang panjang yang ni tapi takut terangkat bakul sendiri pulak haha --"

 Anda ada kawan baik yang pindah , awak dan dia jarang contact , kalau rindu anda buat apa ?

Ada je sorang T.T sedih tu takyah cakap la cemana. Dahlah jarang contact. Kalau rindu saya tengok gambar. Then tak sedar ada butir butir halus mengalir. Rindu T.T

 Anda kalau keluar suka pakai outfit yang macam mana ?

Pakai je yang cikai cikai asalkan ikut syariat.

 Nyatakan kekurangan dan kelebihan pada blog Nerd Skater .

Nak bagitau kelebihan dulu ke kelemahan dulu? Ok ok kita bagitau kelebihan dulu. 

Kelebihan : 
- Warna pink! Hahaha tu warna kegemaran cuma tak apply dekat blog je.^^
- "Did you smile today?" Yang tu paling comel sebab bila masuk je blog Nerd Skater terus je senyum haha :)

Soooo here we go kelemahan pulak 
- So far takde. Tapi kan kalau boleh letak la follower widget. Hehe

 Pada tanggapan anda melalui blog Nerd Skater dan cara penulisan dia , anda tengok dia macam mana ? 

Nama blog Nerd Skater tapi cara menulis tak nerd langsung. Cooilio haha ^^

 Apa impian anda ?
 
Impian? Hmm.. Cuma nak capai cita cita yang satu tu je. Jadi doktor. Rawat fizikat dan rohani ummah.  Then nak jadi anak solehah. Nak bawak ummi abi pergi haji. Banyak lagi sebenarnya kalau nak list sini. Huuu Y.Y
 
 Bila anda rindu Allah swt dan Rasulullah saw , apa yang anda buat ?
 
Bila rindu? Biarlah saya sorang je yang tahu :) :) :)

 Sediakan ucapan yang paling bermakna untuk kedua ibubapa anda dan keluarga anda 
 
Ummi abi, kakak senanya ada banyak benda nak cakap. Tapi kalau tulis dalam blog tapi tak luah tak guna jugak kan? Hehe 
 
Eh sarkastik pulak rasa. T.T ok ok tulis je lah sikit dekat sini.
 
Ummi abi, i know i'am not a good daughter. Serious. Doing everything in my own way. 
Defiant = me 
Me = defiant :'(
But, i want to tell you that i love you no matter what :') Lillahi taala.
 
Soalan dari Fafa Kyraa :
 
1. Kalau frust, tak kira la frust sebab apa contohnya cinta. Apa yang awak buat selain dekatkan diri dengan Allah?
 
2. Masa awak belajar last minute untuk exam, apa yang awak akan buat kalau otak awak betul betul dah takleh hadam apa yang awak baca?
 
3. Top 3 or lebih fav songs dalam playlist awak.
 
4. Suka budak? Kalau terlalu nakal nak buat apa dengan budak tu? Nak tumbuk lumat ke cemana? T..T
 
5. Bila orang troll awak, apa yang awak akan buat? Sindir balik ke diam senyum je? Nyatakan sebab awak buat camtu.
 
6. Tabiat paling pelik yang awak ada tapi orang tak tahu.
 
7. Pernah kena bash? Sebab?
 
8. Suka post ow ow tee dee? Selalunya post dekat mana?
 
9. Suka baca blog macam mana? Contohnya personal ke, islamic ke, travelling ke. Bagi 3 atau lebih bloglist awak.

10. Soalan ni bosan tak? T.T

Tag : Nerd Skater  |  Kak xennov  aiKak Fadhlin  |  And semua blogger yang baca post ini sekian ^^
 
Maaf sangat sebab ambil masa yang lama nak jawab and post dekat sini. Kita nak spm hmm hmm payah nak online. Tapi gighkan diri jugak sebab apa gunanya blogger kalau tak memeriahkan blogger lain? Takke? Blogger forever alone tak bagus untuk kesihatan okay T.T <----- okay tak sedar diri :'(
 
So kalau ada terasa dekat mana mana asif jiddan moga maafkan salah silap kata. 

Okay. Syukran. Adieu. Ma'assalamah wa Ilalliqa' hamba hamba Allah sekalian.
Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

1 Commentor(s)

  1. done
    http://xennov.blogspot.com/2015/03/liebster-award-by-fafa-kyraa.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD