I'm leaving?

7:45:00 PM

Assalamualaikum readers. Wassup ? Iman macam mana ? Sihat tak dia ? Alhamdulillah kita masih lagi bernafas hari ini. Maka nikmat Tuhan yang mana satu yang kamu dustakan ? [ 55:42 ]

https://49.media.tumblr.com/c84b9b30eb6d2a4fa7250d514a2ab836/tumblr_muaujubiBF1qzgj88o1_500.gif

Alhamdulillah. Aku dah khatam fasa sekolah menengah. I'm spm leavers guys.

Big claps for me hoyeah.

Haha walaupun cam dah lambat sangat nak bergumbira sebab spm dah habis, still yeah, aku nak tulis dekat sini jugak. Lepas ni, dah hilang lah tagline dekat bawah tu.

Fafa Kyraa | SPM 2015

No spm dahhhhhhhh!!!!
No hurts.
No everything.

Doakan aku tak repeat lah. Aminnn. Takmo takmo. T.T

Cuma nak cakap. Eh tulis. Or lagi tepat, nak inform, yang aku tak guna dah kot blog bagai ni. Ouchhh jangan sedih awak awak semua. Kita tak pi mana mana. Kita ada je ni. Sedang sibuk dengan urusan dunia, Nak urus itu ini. Aku ingat lepas spm ni aku boleh la nak spend time dengan blog ke hape.

Tapi em idea ke mana blog kemana. Nampak tak kat situ?

Iyaaaa guwa dah ketandusan idea. Tak macam dulu, semua benda nak cerita. Sekarang, aku lebih suka private. Private lebih tenang.

Walaupun classmates aku tak tau menahu pun pasal blog ni. Kalau tahu pun, aku sure seratus peratus diorang bukan kisah pun. Aite?

Again big claps for me sebab berjaya simpan rahsia.

Yahhh cheq bangga ni. Hampa duk diam sudah.

Anything? Cari aku dekat sini

Telegram / twitter : @ffkyraa

Oh lupa, insya Allah aku akan post karya karya aku dekat Wattpad. Karya aku yang lapuk lapuk sudah haha. Check it out bruh sis! -----> Efkay

Okay. Syukran. Adieu. Ma'assalamah wa Ilalliqa' hamba hamba Allah sekalian.

p/s : aku tak fully edit lagi. Sabau naaaa.

update

p/s : i wrote that secondary school is sucks, but heh, im missing those memories.
 
Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

0 Commentor(s)

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD