Kolej Matrikulasi Kelantan : SAF's wordpress

2:56:00 PM

Salam 'alaikum readers.

Alhamdulllah thummalhamdulillah. Allah masih kurniakan kesempatan untuk menaip entry baru hihi.

Banyak sebenarnya nak cerita. Tapi ehem, adat orang belajar, mana sempat nak sentuh laptop melainkan ada esaimen.

Hailoh hailoh. Dalam entry blog pun duk sibuk sibuk mention pasal esaimen.

Okay okay ketepikan pasal esaimen. Harini cuti. Hewhewwww. Untuk pengetahuan semua. selain blog ini, ada satu blog lagi yang aku diamanahkan untuk handle.

Blog ini adalah dibawah SAF.

SAF tu apa?

Haaa. pending. Takmau ceghita sekarang hihi. Sekarang ni, cuma nak bagi link sajaaaa. Kalau entry tak muncul kat sini, entry muncul kat sana.

Jangan lupa chekidautttt SINI!
Semoga dengan adanya kedua dua blog ini, hampa dapat kutip apa apa, tak banyak, sikit pun jadilah.

P/s : awat simple sangat untuk kali ini. Kejar masa ke??? *emoji tanda tanyaaaaa*

Okay. Syukran. Adieu. Ma'assalamah wa Ilalliqa' hamba hamba Allah sekalian.
Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

0 Commentor(s)

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD