Kolej Matrikulasi Kelantan : Tahniah kepada yang mendapat tawaran!

7:26:00 PM


Updates:
 
Berita baik! Kami dah create group untuk batch korang. So boleh la email or pm akak kat facebook yeh! Kita add awak kat sana. Kenal kenal. Ehehhh.



Salam 'alaikum!

Post ini khas untuk adik adik lepasan spm 2016.

Tahniah kepada adik adik yang dapat tempat dimana mana kolej matrikulasi sekalipun. Alhamdulillah thummalhamdulillah. Itu rezeki tu dik. Pesan akak, terima je dulu tawaran matrik tu. Oklah. Akak nak cerita banyak pun pasal tips matrikulasi ni mesti adik adik pun dah muak sebab banyak ngattt dah blog yang cerita.

Masih pening?

"Alahai, nak pilih matrik ke nak tunggu upu dulu ye? Adoiii, pening pening" 

Ye akak faham perasaan korang sebab akak dulu pun jenis yang mencari cari jugak.

Jadi, baiklah, siapa yang dapat tawaran Kolej Matrikulasi Kelantan? Okeh. Akak akan straight to the point je. Kalau adik adik nak tahu pasal Kolej Matrikulasi Kelantan atau nama glamournya KMKt, boleh la emailkan akak di anissyakiera@gmail.com

Atau dm dekat Facebook. Klik SINI.

Maaf ye adik adik. Akak nak sangat tulis pasal KMKt ni, tapi masa tak mengizinkan. Dan takut jugak kalau ada yang nak bertanya tapi akak terlepas pandang. Jadi bolehlah terus direct kepada facebook akak ye. Akak dah sediakan link dekat atas.

Dan maaf jugak kepada adik adik yang dapat matrikulasi selain KMKt. Akak bukan nak bias. *ecehhh*. Tapi akak ni majoring KMKt sahaja. Ampun adik adik. Tapi boleh je nak pm akak. Nanti akak bagi link group whatsapp matrik korang. Insya Allah.

Ohh.. Tak lupa jugak, disini akak sertakan link link yang boleh jadi rujukan adik adik. Mana lah tau sebelum nak pm akak tu, kena tengok tempat dulu ke, nak tengok aktiviti apa je kat KMKt ni ke... Haaa Slakeyy slakeyy...
  1. Sahabat Al-Fateh KMKt Official 
  2. Dokumentasi KMKt
Kepada yang tak dapat tawaran matrik tu, jangan sedih. Masih ada peluang untuk korang dapat tawaran belajar dekat mana mana tempat. Yang penting jangan pernah putus asa dan jangan pernah berhenti berdoa!

p/s : akan diupdate dari semasa ke semasa. 

Okay. Syukran. Adieu. Ma'assalamah wa Ilalliqa' hamba hamba Allah sekalian.
Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa

You Might Also Like

2 Commentor(s)

  1. Kak saya dapat kmkt juga.Nak link gp blh?

    ReplyDelete
  2. Borang perjanjuan mana nk ambil?Dh xleh cetak lg tp kerani soh cetak.Borang sebelum ni salah isi.TQ

    ReplyDelete

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD