Who is Fafa Kyraa ?

Assalamualaikum XD



Jap! Sebelum tu nak bagitau something. //

*Aku dah edit benda ni patplohdua ribu kali disebabkan ketidak'matured'tan aku semasa menulis dulu. Ok. Hiperbola.*

Kalau orang lain hanya buat profile diri dengan list satu satu, meh aku tulis berkajang kajang!

Ehem. Bismillahirrahmanirrahim.


Salam perkenalan di alam maya dihulurkan. Just known as Fafa Kyraa. Kira macam nama pena la kan? Sebenarnya, ada sejarah gak nama tu. Nama ni banyak kenangan dan ada banyak sebab ter'wujud'nya nama pena bagai. Macam penulis novel pulak aku rasa. Haha.

Seorang remaja yang cikai cikai. Tak pentingkan taraf dan kedudukan. Baju pun kengkadang gasak je nak pakai apa asalkan ikut syariat. Orang nak cakap apa biaq pi. Depa bukan penghukum kekal. Takdak taraf.

Sedang menjadi adamantium kalis peluru mulut manusia yang mengata. Dan sedang mencuba bina dinding kesabaran disetiap bucu hati. 

Tak suka dikenali dalam dunia maya walaupun oleh kawan kawan sekolah sendiri. Mana yang tahu pasal aktiviti sosial segala mak nenek link blog aku, mohon zip mulut rapat rapat. Mana yang pernah baca entry jahiliyyah aku dulu, tolong buat buat tak tahu.

Masih comel walaupun tak pakai baju bling bling. Ahah!

 Salam ukhwah. 
Semoga aku kau kita semua beroleh kebaikan didunia dan di akhirat.

Oh lupa! Aku tak boleh letak gambar cute aku sebab......... Aku perempuan! XD

update :

Dan akhirnya, ana nak letak gambar barisan kepimpinan SAF eheh. Kami sangat macho!

Assalamualaikum
Blog Author : Fafa Kyraa