Lelaki Nakal Lebih Diminati Wanita ?

12:11:00 AM

assalamualaikum Pictures, Images and Photos 


Sesetengah perempuan berfikiran bahawa lelaki nakal lebih menarik berbanding lelaki yang skema atau lurus . Lelaki nakal yang dimaksudkan ini bukan yang pergi merompak itu tapi lelaki nakal yang dimaksudkan ini ialah lelaki nakal yang suka melakukan perkara-perkara membuatkan perempuan tertarik dengan kelakuannya seperti berjenaka , bermanja dan banyak lagi .

Antara 5 sebab lelaki nakal lebih diminati:

1. Lelaki Nakal Lebih Yakin

Keyakinan yang terdapat pada diri mereka membuatkan perempuan tertarik. Mereka tidak kisah dengan pandangan orang lain terhadap mereka. Mereka pandai mengurat dan tidak takut untuk mendekati perempuan. Tidak seperti lelaki baik, mereka akan teragak-agak untuk mendekati perempuan.

2. Lelaki Nakal Lebih Tahu Berkomunikasi

Mereka sentiasa dapat membuat perempuan gelak ketawa dan tidak bosan berbual bersama mereka. Mereka selalu bualkan perkara yang lain dari yang lain bukan seperti pelajaran, politik dan perkara lain yang orang sudah tahu dan agak membosankan. Mereka ada sahaja perkara menarik yang ingin dikongsikan bersama orang lain.

3. Lelaki Nakal Lebih Suka Cabaran

Semua orang sukakan cabaran dan cabaran mempunyai pelbagai jenis. Lelaki nakal lebih sukakan cabaran yang dapat menunjukkan kehebatan mereka seperti seorang hero atau pahlawan. Perempuan memang sukakan seorang lelaki yang mempunyai sifat hero atau pahlawan ini kerana mereka berpendapat bahawa lelaki seperti ini dapat melindungi mereka yang bersifat lemah.

4. Lelaki Nakal Lebih Romantik

Lelaki nakal ini selalunya mereka mesti pandai bermain alat muzik. Mereka dapat mencairkan hati perempuan dengan permainan jari jemari mereka itu. Mereka juga pandai berkata-kata sehinggakan perempuan tidak keruan mendengarkannya.
 
5. Lelaki Nakal Lebih Pandai Bergaya

Kebersihan dan penampilan seseorang adalah amat penting bagi mata perempuan. Lelaki nakal lebih pandai bergaya kerana mereka mahu di lihat seperti hebat dan segak. Sudah tentu perempuan akan tertarik dengan penampilan lelaki tersebut.


err ,, fafa rasa kan .. fafa pun minat jenis yg macam tuh jugak kot .. hahaha .. gedik sikt hari ni ...

 dari ~PHD ...


You Might Also Like

5 Commentor(s)

 1. saya pun tergolong lelaki nakal ke??hehehe

  ReplyDelete
 2. lelaki nakal kdg2 lebih tahu hormat org :)

  ReplyDelete
 3. ye kot .. hahaha .. fafa tak tau sangat pasal mende ni .. saje je nk share ..

  ReplyDelete
 4. ak x tau ak lelaki jenis ape..tp nape pompuan ske?? adoi

  ReplyDelete

Assalamualaikum
Feel free to put your thoughts here XD